HOSPODSKA

Cílem HOSPODSKE je rozvíjet ikonickou českou pivní kulturu a dělat tak každý zážitek strávený u piva a jídla lepším
#dobrestravenycas
>> KDO JSME <<
Red Castle Hospitality Group a.s. byla založena čtyřmi kolegy z Plzeňského Prazdroje a Patrikem Jarošem, majitelem německé Food Experts Group. Postavili jsme tým, který je kvalitní a motivovaný silnou vizí. Pod značkou „HOSPODSKA“ budeme sdružovat a provozovat kvalitní hospody a gastro-hospody zejména ve větších českých městech. Mentorem a partnerem našich provozních standardů je kromě německé Food Experts Group také anglická skupina The Liberation Group. Jsme otevření a transparentní. Stojíme za Red Castle Hospitality Group a.s. a HOSPODSKOU:

Lubo OsuSký

je ředitel firmy a klíčová osoba, na které stojí chod i organizace. Stará se o finance, nákup a IT. Posledních tři a půl roku Lubo vedl veškeré finanční plánování a analýzy v australském Melbourne pro Carlton United Breweries. Předtím byl Lubo zodpovědný za řízení komerčních financí a obchodního výkonu v Plzeňském Prazdroji, kde řídil i další strategické projekty. Lubo vlastní MBA z Manchester Business School, je ženatý se svojí australskou manželkou Carine.

Radek Horník

dlouholetý obchodní ředitel exportu Plzeňského Prazdroje a obchodní profesionál. V mezinárodní pivní branži snad neexistuje člověk, který by jej neznal. Jeden z hlavních strůjců úspěchu značky Pilsner Urquell ve světě. V soukromí vášnivý myslivec a v Red Castlu Hospitality Group zodpovědný za akvizice hospod a oblast náboru a rozvoje našich zaměstnanců.

Luboš Kastner

je tváří firmy, kontaktem pro externí partnery. Vede marketing, vývoj restauračních konceptů, inovace a programy péče o hosty v našich restauracích. Působil ve společnosti vlastnící Plzeňský Prazdroj jako marketingový ředitel a ředitel pro komerční rozvoj v Evropě, na Středním Východě, Rusku a státech bývalé ruské federace. Stojí za většinou úspěšných globálních programů a zahraničním prodejním růstem značky Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro a Miller Genuine Draft včetně programu na rozvoj mistrů výčepních Pilsner Urquell. Oba své syny pokřtil na varně Plzeňského Prazdroje.

Jiří Panuška

se stará o to, aby provoz našich restaurací fungoval co nejlépe. Je zodpovědný za zážitek, který host prožije při návštěvě. Ví o čem mluví, sám sedm let vlastní hospodu provozoval. Dříve řídil strategii a management tržeb ve společnosti vlastnící Plzeňský Prazdroj v Evropě, na Středním Východě, Rusku a státech bývalé ruské federace. Dříve vedl projekty i na rozvoj obchodních kanálů a obchodní finance v Plzeňském Prazdroji.

Patrik Jaroš

dokázal jako nejmladší v Německu získat michelinskou hvězdu a přitom vybudovat úspěšnou a praktickou firmu, která radí ostatním, jak úspěšně provozovat restaurace. Miluje Čechy a českou kuchyni a proto pro HOSPODSKOU nadšeně navrhuje a vyvíjí menu, dozoruje skladbu kuchyní a školí kuchaře samotné. Narodil se v Čechách a v současnosti žije v Kolíně nad Rýnem. Kromě firmy Food Experts Group je Patrik zejména znám jako prezident německé větve soutěže Bocuse d´Or, jejíž akademie v Lyonu je též členem.